levringslaven

Jegerpodden Live & Magnus Hestegrei m/band

Fredag, 23 september kl 20:00

Jegerpodden og Magnus Hestegrei LIVE

Da en viss pandemi slo innover landet, måtte artister tenke nytt. Både Jegerpodden og Magnus Hestegrei gjorde tidlig suksess med livesendinger på nett hver for seg, og etter hvert sammen. De fant umiddelbart tonen, dro på jakt sammen samme høst, lagde TV-serie, spilte inn musikk, og resten er historie. Nå er en ny serie ute hos folket, mer musikk er spilt inn, flere jakthistorier samlet, og gjengen er klar for å innta fantastiske Levringslåven med sitt liveshow. Velkommen!

Jegerpodden

Bak Jegerpodden står Jon Inge Vik og John Petter Mellingen. To trøndere fra henholdsvis Namsskogan og Røyrvik. Under hele oppveksten har de begge delt en stor interesse for skogen, fjellet, naturen, og spesielt jakta. Som jegere flest ville de lære mer om, og bruke mer tid på sin store lidenskap. De startet derfor en podcast. I snart fire år har de reist rundt i landet, snakket med jegere og friluftsfolk, delt erfaringer, opplevelser og de gode historiene. Hver uke har de delt dette med sitt publikum, og de har raskt blitt Norges største podcast om jakt! Mellingen og Vik håper at Jegerpodden kan være en attraktiv lyttepost for så mange som mulig i dette landet som har et hjerte som banker for jakt.

Klikk her for å gå til Jegerpoden sin hjemmeside

Magnus Hestegrei

Magnus Hestegrei er låtskriver og artist fra Trøndelag. Han har med sitt løsslupne og lekne, men også dype og ettertenksomme sinn markert seg kraftig de siste årene. Siden 2014 har han gitt ut fire album, samt flere EP-er og singler. Innherredsbyggen har med sin trønderske identitet og lune humor fått et unikt fotfeste i hjemfylket, og musikken streames nå over det ganske land. Sist ut var albumet «Attrå» i 2021, med blant andre låtene «Rypa som forsvann» og «Fangstrapporten», som begge er låter direkte inspirert fra de siste års samarbeid med Jegerpodden.

Klikk her for å gå til Magnus Hestegrei sin hjemmeside